We are processing orders as usual. Shoes are made to order and shipped the next working day* however delivery may take a little longer. Click here for more info.

Wholesale

Vragen over Groothandel

Wanneer u naar deze pagina bent gekomen, wil het zeggen dat u aangenaam verrast was door wat u op vorige pagina's zag.  Maar  een merk verkopen is meer dan een goed ontwerp uitkiezen. 

Waarom kiezen voor Inch Blue?

Omdat we zelfstandigen zijn net als u en ons succes afhangt van uw succes. Wij zijn trots op onze kwaliteit van ontwerp, oderverwerking en productie tot het afleveren van onze goederen zodat wij u een perfecte verkoop kunnen garanderen.

Merkloyaliteit

Inch Blue schoentjes worden vaak gekocht voor het merk. Tevreden klanten vertellen het aan hun vrienden en familie, wat uw verkoop dan ook ten goede zal komen.

Exclusiviteit

Wij geloven dat lokale exclusiviteit belangrijk is, daarom verkopen we onze schoentjes enkel in onafhankelijke boetieks, geschenkenwinkels. Bij het selecteren van onze winkelen voeren we postcodecontroles uit om de exclusiviteit te bewaren.

Aanbod

Ons aanbod van ontwerpen en kleuren groeit elke dag, maar we begrijpen ook dat keuze niet altijd goed is.

We nemen graag de tijd om te luisteren naar onze klanten. Zo kunnen we samen onze bestsellers en onze huidige seizoenscollectie bespreken en kan u de modellen kiezen die het beste bij u en uw klanten past.

Levering 

Onze schoentjes worden vervaardigd na order in ons bedrijf in Zuid-Wales.  Op die manier garanderen wij u dat u de gevraagde maten en modellen krijgt geleverd.

Openen van een rekening

Een rekening openen bij Inch Blue is eenvoudig. Klik hier om deze online aan te vragen.  U wordt dan voor meer uitleg gecontacteerd door onze verkoopdienst

Apply now