Klantendienst

 

Betalen

Wij accepteren veilige online betalingen via Credit Card.  Momenteel aanvaarden we Visa, Mastercard, Delta en Switch.

Maakt u liever een bestelling over de telefoon, contacteer ons dan op bovenstaand telefoonnummer.

Voor bestellingen buiten het VK, zijn eventuele douane - of invoerrechten ten laste van de koper eenmaal het pakket uw land bereikt heeft.

Verzending

De schoentjes worden geleverd in handige zakjes die perfect door een brievenbus geleverd kunnen worden.

Voor speciale gelegenheden kunnen wij u een luxedoos met bijpassend kaartje aanbieden. Maak uw keuze wanneer u uw bestelling plaatst en vergeet niet een persoonlijke boodschap te vermelden bij het versturen van je bestelling.

Bestelling met verzending binnen het VK worden verzonden met leveringsbewijs door First Class Post. We bieden een gratis verzending aan binnen het VK.

De schoentjes worden gemaakt op bestelling, geef ons dan graag 7 dagen voor levering.

Bestellingen buiten het VK worden verzonden door 'airmail small packet'. De verzending kost 3€.  We rekenen ongeveer 6-8 dagen voor buitenlandse leveringen.

Ruilen en terugbetaling

Inch Blue producten kunnen geruild of volledig terugbetaald worden onder volgende voorwaarden.  Stuur uw schoentjes in ongedragen, originele staat  met bijhorende leveringsbon terug binnen de 28 dagen terug naar:

Inch Blue
Unit F Roseheyworth Business Park North
Abertillery
NP13 1SX
UK

Omdat we niet verantwoordelijk zijn voor verloren of beschadigde goederen door de post , raden wij onze klanten aan om het bewijs van verzending bij te houden.