Over Ons

Over ons

Rhiannon Owen begon met het maken van babyschoenen in 1999 toen haar tweede dochter Georgië pasgeboren was. Geïnspireerd door haar kleine bundel van vreugde (en gebruikmakend van de honderden uren slaapgemaakte manie) wilde ze schoenen maken die op trend en plezier waren in een caleidoscoop van heldere regenboogkleuren. Marine was geen kleur die zij in haar eerste collectie gebruikte. Ze leerde al snel dat marine een heel belangrijke kleur is en maakte die fout niet meer.

Werken vanuit huis in die vroege eerste dagen werden de fundamenten van Inch Blue gebouwd tijdens het borstvoeding en jongleren van het bedrijf en een 'Mama'. Haar twee "baby's" groeiden naast elkaar en bloeiden elkaar samen. Georgië werd het officiële gezicht van het merk en was de cavia voor de nieuwe stijlen en patronen. Vaardigheden werden ontwikkeld en geëxploiteerd om haar te kruipen, eerste stappen te nemen en vervolgens te rennen. Veel herinneringen werden gemaakt. Het was spannend en belonend maar ook vrij stressvol en uitputtend. Rhiannon hield van de uitdagingen en was gepassioneerd over dit kleine bedrijf dat begon met erkenning en prijzen winnen. Ze begon met groothandel en haar schoenen werden gevuld door Selfridges, Harrods, Liberty, Paul Smith en nog veel meer mooie winkels.

5 jaar later in de herfst van 2004 verwelkomde de Inch Blue familie het derde baby. Ondanks het hopen dat een jongen de verhouding tussen meisje en jongen uitkwam, heeft Freya haar zussen gekroon en werd de nieuwe muse en het model. Haar geboorte was volstrekt timed, omdat Georgië nu serieus was om zich te verkleden en vroeg om te glimlachen. Het zicht van een camera was genoeg om haar te laten rennen voor de heuvels ... of liever bergen. Er zijn veel mooie bergen in Wales, waar we onze mooie leerproducten ontwerpen en handmaken. Tegen deze tijd was de keuken uitgegroeid en we waren nu in een kleine eenheid met een team van bekwame machinisten en een groeiend orderboek. Het Inch Blue-merk was nu in honderden mooie winkels en winkels, over de hele wereld.

2009 was een goed jaar als de laatste Inch Blue baby geboren was en het was een he. Gabriel Wolf steeg letterlijk in de wereld en de ontwerpen van de jongens kregen een beetje creatiever en het assortiment groeide enorm. Natuurlijk werd hij een model en een van de meer gedenkwaardige foto's werd Gabriel / Gabriella genoemd. Welke mooie tweeling mensen kozen. We kunnen niet wachten om hem bij hem te teleurstellen. Hij lijkt zo mooi in een jurk.

Vandaag is Inch Blue een veelbekroond wereldwijd merk. Onze ontwerpen zijn direct herkenbaar en onze reputatie voor goede kwaliteit, klantenservice en origineel ontwerp staat lang en goed verdiend. Als een ethisch en milieubewust bedrijf leggen we ons geld waar onze mond is en we testen elk leerje dat we gebruiken om ervoor te zorgen dat het 100% veilig is voor baby's.

We zijn nog steeds zo gepassioneerd over het ontwerp en het merk is uitgegroeid tot een accessoire collectie die muntenportefeuille, zakken en veel andere leuke dingen voor kinderen omvat.

Ons Heirloom assortiment is een verzameling schoenen en accessoires voor kleine en hun Mamas.
Na zo veel jaren is het nog steeds de beste 'buzz' om onze schoenen op een paar kleine voeten te zien. We hebben schoenen gemaakt voor kleine koninklijken, een hele reeks feestvogels en honderden kleine Charlies en Charlottes, die weten hoeveel Inch Blue echt echt "love yoru babies feet".